Hedensted tømrer og tagdækning, byggefirma

Professionelt byggefirma med kundekontakt

Det vigtigste for et succesfuldt byggefirma er en tæt kontakt med kunden. Vi er entreprenører for kunden, og det er kunden og kundens ønsker samt behov, der skal danne udgangspunkt for de løsninger og resultater, vi leverer.

Taglægger og tømrer i ét byggefirma

Fordelen ved at bruge Hedensted Tømrer & Tagdækning er, at vi kan levere en fuldentreprise og selv stå for alt indenfor tømrerarbejde og tagdækning. Med en uddannet tømrer og en uddannet taglægger, der selv har været i marken i mere end 10 år, er du garanteret et byggefirma med professionelle fagfolk, der ikke er bange for at gå til stålet. Vi er vant til at samarbejde indbyrdes, men vi samarbejder også gerne med andre dygtige håndværkere i et byggeprojekt, og som byggefirma tager vi gerne ansvaret for byggeriets fuldentreprise.

Central placering nær Horsens og Vejle

Med en beliggenhed i Hedensted mellem Horsens og Vejle er vi et fornuftigt placeret byggefirma til de fleste byggerier i Danmark. Er du interesseret i at have os med på dit næste byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Alsidigt byggefirma ved hånden

Når du skal i gang med dit næste byggeprojekt, er vi altid klar til at hjælpe dig godt i gang og godt i mål. Som byggefirma laver vi alt indenfor:

  • Efterisolering/granulat
  • Tagdækning
  • Nyt køkken
  • Ny udestue
  • Renovering af overetagen
  • Samt meget mere indenfor nybyggeri og renovering

Ingen opgaver er for store eller små hos os.
Vi lytter til dine og familiens behov og udfører håndværket efter jeres forventninger.