FUNKISHUSE

Funkishuse, en moderne stilart

Har du forelsket dig i det nordiske og moderne design, der hviler over funkishuse? Den meget firkantede stilart har vundet indpas i danskernes byggehjerter og er blevet en populær byggestil i hele landet. Funkishuse emmer af kvalitet, eksklusivitet og funktionalitet.

Specialdesignede funkishuse

Hos Hedensted Tømrer & Tagdækning går vi op i, at de enkelte funkishuse skal passe specielt til de enkelte kunder. Her kommer masseproduktion ikke over dørtærsklen, og vi lægger vægt på at få kundernes ønsker implementeret i deres nye funkishuse. Personligheden i det firkantede byggeri er vigtig for at skabe en hjemlig atmosfære og tryghed blandt de nye husejere. Vi tegner funkishuse, som vores kunder vil have det og rådgiver der, hvor tvivlen kan melde sig.

Fuldentreprise på funkishuse

I en virksomhed, hvor både tømrerarbejdet og tagdækning spiller en stor rolle, er vi vant til at udføre alsidige opgaver og samarbejde på kryds og tværs. Dette gælder også for vores arbejde med funkishuse, og vi byder gerne ind med en fuldentreprise på byggeprojektet.
Alt efter størrelse og beliggenhed kan vi få funkishuse til at skyde op ad jorden fra tegning til endelige resultat på ca. seks måneder alt efter årstid. På de seks måneder arbejder vi effektivt og intensivt i samarbejde med andre håndværkere. Når vi har fuldentreprisen på funkishuse, kan vi stå inde for alle håndværkere på byggepladsen. Det giver ro hos husejerne og hos håndværkerne, der ved, hvor og hvornår de skal udføre deres individuelle opgaver.

Funkishuse til danske familier

Med udgangspunkt i Hedensted mellem Vejle og Horsens dækker vi et stort stykke af hele landet og leverer funkishuse til danske familier hele året. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan være med til at udleve jeres boligdrømme. Vi kan også meget andet end at bygge funkishuse.

Kontakt os om funkishuse

Hvis du er interesseret i funkishuse, eller har nogle spørgsmål. Skal du være velkommen til at kontakte os. Det er ganske uforpligtende.

 Jeg vil gerne kontaktes pr. telefon Jeg vil gerne kontaktes på email Jeg har ingen præferencer