nybyggeri

Nybyggeri er drømmen, der går i opfyldelse

Der er altid noget helt unikt ved et nybyggeri. For det første er det, som navnet siger, noget helt nyt, som skal sættes i værk. For det andet er nybyggeri altid noget ekstra betydningsfuldt for kunden, der måske står overfor at skulle bygge deres første hus. Hos Hedensted Tømrer & Tagdækning har vi passeret vores livs første nybyggeri for mange år siden, men det gør ikke opgaven mindre speciel, når vi kender spændingen, drømmene og forventningerne hos kunden.
Vi er med fra de første tegninger til det endelige resultat, når vi hjælper med at gøre boligdrømme til virkelighed.

Nybyggeri fra kælder til kvist – Nær Horsens og Vejle

Da vi både er specialiseret i tømrerarbejde og tagdækning, kan vi løfte et nybyggeri fra inderst til yderst, fra top til tå. Det første der sker i processen er at vi lytter til kunden og skriver kundens idéer og ønsker ned. Herefter går vi hjem og tegner og udarbejder et tilbud, hvor der er taget højde for ønsker om stil og materialevalg for det forestående nybyggeri. Kunden får et uforpligtende tilbud, og når tilbuddet er godkendt, går vi i gang.
Mere end 10 år i marken har givet os den erfaring og indsigt, der gør os til kompetente medspillere, når et nybyggeri skal stables på benene. De mange år har også budt på mange samarbejder, og vi kender til vigtigheden af, at alle aktører på byggepladsen kan arbejde sammen og spille hinanden gode gennem et projekt. For at holde styr på tropperne og lade byggeriet glide fornuftigt frem mod mål, tager vi gerne fuldentreprise på nybyggeri. Vi har kun samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for.

Dit nybyggeri starter i Hedensted

Ønsker du at bygge boligdrømmen med hjælp fra en kompetent samarbejdspartner, med specialiserede håndværkere, så er det vores virksomhed i Hedensted, du skal kontakte. Vores geografiske placering mellem Horsens og Vejle gør det muligt at komme vidt og bredt ud til vores nuværende og nye kunder i det meste af landet, og vi vil gerne hjælpe dig godt i gang med dit nybyggeri. Kontakt os i dag og vær allerede i gang med den indledende fase i morgen.

Nybyggeri

Kontakt os

Er du interesseret eller har du nogle spørgsmål. Skal du være velkommen til at kontakte os. Det er ganske uforpligtende.

 Jeg vil gerne kontaktes pr. telefon Jeg vil gerne kontaktes på email Jeg har ingen præferencer