Tagdækning

Tagdækning udført af specialister

Som navnet Hedensted Tømrer & Tagdækning antyder, er vi specialiseret i tagdækning og har gennem årene lagt tag på mange huse i hele landet. Tagdækning er et håndværk, der kræver nøjagtighed og sans for detaljen samt det fulde overblik for det færdige resultat, og det behersker vi. Læg opgaven i trygge hænder ved at overlade ansvaret til os.

Tagdækning til nybyg og renovering nær Horsens og Vejle

Uanset om det er tagdækning på et helt nyt hus eller et renoveringsprojekt, der trænger til en professionel hånd, er vi klar til at løse opgaven, og vi har erfaring indenfor både listedækning og fladdækning.
Tagdækning skal altid udføres til topkarakter, og så er det underordnet, om det er på et strålende nybyggeri, taget skal lægges, eller om det er det nye tag, som skal få det gamle hus til at stråle. Vi tager alle opgaver seriøst og udfører dem i tæt samarbejde med kunden og andre håndværkere.

Sådan foregår tagdækning

Vi udfører tagdækning hos både private husejere og erhvervsbygninger, og forløbet foregår i fastlagte rammer og aftaler, som er indgået mellem os og kunden.
Det første i forløbet er som regel, at vi bliver kontaktet af en interesseret hus- eller ejendomsejer, hvorefter vi kommer ud og måler op. Efterfølgende afgiver vi et uforpligtende tilbud, og hvis tilbuddet bliver accepteret går vi hurtigt og effektivt i gang med at løse opgaven og følger den til dørs, når kunden står tilfreds med resultatet.

Central placering nær Horsens – vi dækker hele landet

Ingen opgave er for stor og ingen er for lille. Vi udfører tagdækning for alle glade husejere, som lægger vægt på jysk kvalitet. Med base i Hedensted mellem Vejle og Horsens er vi ikke blege for at køre langt for at nå ud til vores kunder. Vi er godt kendt på den jyske motorvej og tager også gerne en tur over broen. Ring til os for et uforpligtende tilbud, så kommer vi ud og måler op hurtigst muligt.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i at få lavet dit tag ordentligt , eller har nogle spørgsmål. Skal du være velkommen til at kontakte os. Det er ganske uforpligtende.

 Jeg vil gerne kontaktes pr. telefon Jeg vil gerne kontaktes på email Jeg har ingen præferencer