Tilbygning

Tilbygning skaber fornyelse

Har I boet i jeres hus i mange år, kan det være på tide, at der sker noget nyt. Her er en tilbygning ofte en attraktiv mulighed for at skabe mere plads og fornyelse i hjemmet. Det kan også være, at der er en familieforøgelse på vej, eller at teenagesønnen kræver mere privatliv, end der egentlig er plads til. Uanset jeres grund er vi klar med en plan til, hvordan en tilbygning kan skabe glæde og gavn i jeres hjem.

Alt kan ske med tilbygning (Horsens & Vejle)

Og det er ment i positiv forstand. Mulighederne er uendelige for udnyttelsen af den ekstra plads, der opstår med en tilbygning. I kan skabe en ny udestue, et ekstra børneværelse eller et multirum, hvor hele familien kan dyrke sine interesser. Oven på en tilbygning opstår muligheden for en ny tagterrasse, hvor I kan nyde godt selskab og solens stråler. Kun fantasien sætter grænser og vi er klar på både små og store udfordringer.

Tilbygning efter smag og behag

Lige så mange husejere der findes, lige så mange ønsker og behov findes der til tilbygning. Alt efter hvad kunden har brug for, udarbejder vi en skitse samt en endelig tegning, støber en sokkel og rejser nogle vægge i det materiale, kunden har valgt. Forløbet er centreret om kunden fra den indledende snak til det endelige resultat. Der er jeres smag, der tæller i den endelige tilbygning, og det er vores opgave som eksperter at rådgive og vejlede jer hen ad vejen.

Få jeres tilbygning fra Hedensted

Lige mellem Vejle og Horsens ligger vores base fordelagtigt placeret i Hedensted. Herfra kan vi arbejde fleksibelt med vores kunder i hele landet, da vi har hurtig adgang til motorvej og bro. Uanset hvor i har adresse, er vi klar til at give et uforpligtende tilbud. Kom et skridt nærmere husets fornyelse allerede i dag.

Kontakt os

Interesseret i tilbygning af dit hus eller sommerhus, eller har nogle spørgsmål. Skal du være velkommen til at kontakte os. Det er ganske uforpligtende.

 Jeg vil gerne kontaktes pr. telefon Jeg vil gerne kontaktes på email Jeg har ingen præferencer