Tømrermester

Tømrermester i et seriøst tømrerfirma

Har du brug for et firma der forstår vigtigheden af et godt håndværk og en effektiv arbejdsproces, så er du landet det helt rigtige sted. Hedensted Tømrer & Tagdækning tager sig af alle opgaver, og med en kompetent tømrermester i spidsen går vi seriøst til både små og store opgaver.

Tømrermester med fingeren på pulsen og i jorden (Horsens & Vejle)

Som tømrermester er det vigtigt altid at være opdateret på det seneste nye indenfor viden og teknologi for at løfte tømrerfirmaets arbejdsområder bedst muligt. Derfor er fingeren altid på pulsen, og vi ved alle, hvad der rør sig i branchen. Samtidig er vores tømrermester ikke bleg for selv at tage en tur i marken og sammen med teamet løfte opgaverne helt i hus.
Som en jysk tømrermester er det helt naturligt at være meget jordnær og i tæt kontakt med kunden. Hos os ser vi opgaverne fra kundens perspektiv. Vi lytter til kundens ønsker og behov vi står altid klar med rådgivning, når kunden kommer i tvivl. Udover at udføre det praktiske håndværk, er det også vigtigt at vi kan være en trofast vejleder for kunden gennem byggeprojektet, så der ikke opstår nogle løse ender.

Tømrermester med et alsidigt tømrerfirma

Foruden de almene opgaver, en tømrermester skal kunne administrere, har tømrerfirmaet også specialiseret sig i tagdækning. Det vil sige, at vores tømrermester omfavner et byggeprojekt meget bedre end en almindelig tømrermester, da vores team har en bredere viden og kompetence. Både listetækning og fladdækningen ligger i vores portefølje, og uanset hvilken opgave du skal have løst, kommer vi ud og måler op samt skitserer de første tegninger, inden du overhovedet skal have pengene op ad lommen. På den måde sikrer vi, at tilbuddet du får, er tilpasset præcis de forventninger, du har til os og opgaven, der skal løses.

Tømrermester med god placering

Vi holder til i Hedensted mellem Horsens og Vejle i det sydøstlige Jylland tæt på motorvej og bro. Beliggenheden gør, at vi kan servicere kunder i det meste af landet, og det betyder, vi altid er på landevejen på vej til nye opgaver.

Kontakt os om tømrerarbejde

Hvis du mangler en tømrer , eller har nogle spørgsmål. Skal du være velkommen til at kontakte os. Det er ganske uforpligtende.

 Jeg vil gerne kontaktes pr. telefon Jeg vil gerne kontaktes på email Jeg har ingen præferencer